AVACA OY

[rev_slider Avaca_content]

 

 

Avaca Oy, Asiakaspalvelun Ammattilainen

Tavoitteemme Avacalla on luoda pitkäkestoisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa. Kokemuksesta tiedämme, että hyvällä, vuorovaikutteisella yhteistyöllä päästään parhaimpiin tuloksiin. Säännöllinen yhteydenpito sekä raportoinnin tarjoamat näkymät auttavat Sinua kehittämään liiketoimintaasi vastaamaan toimialasi tarvetta ja markkinatilannetta.

Avacan vahvuuksia ovat palvelun korkea laatu ja henkilöstön ammattitaito ja pysyvyys. Olemme monikielinen palveluntarjoaja: palvelemme asiakkaitasi niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Ulkoistettu, monikanavainen asiakaspalvelumme on käytössäsi aina halutessasi, oli kyse sitten puhelin-, sähköposti- tai chat-asiakaspalvelusta.

Tarjoamme yrityksellesi tukea ja ratkaisuja yllättäviinkin muutostilanteisiin. Voit unohtaa esimerkiksi kausivaihtelun vaikutukset henkilöstöresursointiisi. Me Avacalla huolehdimme siitä, että asiakkaasi tulevat aina yhtä tehokkaasti palvelluiksi, ruuhkahuipuista ja sesongeista riippumatta.

Yrityksesi viestintätoteutus voi olla mikä hyvänsä, sillä Avacan palveluratkaisu rakennetaan siihen soveltuvaksi. Tarjoamamme palvelut ovat operaattoririippumattomia. Palveluiden käyttöönotto on vuosien kokemuksella hiottu helpoksi ja vaivattomaksi: Sinä kerrot mitä yrityksesi haluaa, me toteutamme näkemyksesi. Avaca tukee yrityksesi viestintää ja nostaa sen kokonaan uudelle tasolle.

Oli toimialasi mikä hyvänsä, me olemme tukenasi. Voit rauhassa keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen; me huolehdimme asiakkaidesi ja yhteistyökumppaneidesi yhteydenotoista. Annamme yrityksestäsi taatusti korkealaatuisen vaikutelman.