Chat-palvelu

Helppo chat-palvelu on asiakkaidesi mieleen

Chat-palvelun avulla voit aloittaa myynnin heti ensimmäisestä tiedustelusta. Chat-kanava tuo asiakaspalveluusi keveyttä ja vaivattomuutta. Sen käyttöönotto on helppoa. Saat kauttamme valmiin teknisen ratkaisun. Lisää se vain sivustollesi – muita muutoksia ei tarvita.

Jotta chat palvelisi asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla, meiltä saat käyttöösi myös ammattitaitoiset chat-asiakaspalvelijat. Voit tarjota palvelukanavan asiakkaillesi milloin tahansa, halutessasi vaikka 24/7/365.

Aktiivinen chattaaja tekee lisää myyntiä

Kuvitellaan, että sivuillesi tulee palveluistasi kiinnostunut vierailija. Häneltä kysytään kohteliaasti chatin kautta: ”Hei, voisinko auttaa jotenkin?” Tällä tavoin voit aloittaa myynnin jo verkossa, eikä sinun tarvitse jäädä odottamaan asiakkaan mahdollista yhteydenottoa.

Verkkokauppa-chat helpottaa ostamista

Asiakaspalvelija neuvoo verkkokauppasi asiakkaita tuotevalinnoissa ja tarvittaessa opastaa heitä ostoprosessin aikana. Palveluttomaan verkkokauppaan verrattuna chat-avusteisen verkkokaupan myynti on tutkitusti jopa kaksinkertainen.

Yhteisselauksella heti ongelmaan ratkaisu

Yhteisselauksella eli co-browsingilla tarjoat helpompaa ja mukavampaa asiointia verkossa. Asiakaspalvelijamme voi hypätä mukaan asiakkaasi verkkoasiointiin niin, että molemmat osapuolet näkevät saman selainnäkymän ja toimenpiteet aktiivisen verkkoistunnon aikana. Yhteisselaus parantaa asiakaspalvelijan mahdollisuuksia avustaa ja auttaa asiakasta heti hänen asiassaan.

Kysy meiltä lisää!