Tervetuloa Avacalle!

Avaca on ulkoistetun asiakaspalvelun, vaihteenhoidon, outboundin ja back office -palveluiden ammattilainen.

Meillä on sekä isoja, että pienempiä asiakkuuksia yksityiseltä ja julkiselta sektorilta.

Avacalla on töissä yli 120 asiakaspalveluagenttia Kuhmossa, Turussa ja Oulussa. Haluaisitko sinäkin tulla töihin meille?

Tämän työpaikan valitsin siksi, koska asiakaspalvelu on lähellä sydäntäni. Täällä saa tehdä asiakaspalvelutyötä monessa eri roolissa eri alojen ja asiakkuuksien parissa. Se tekee työstä mielenkiintoista ja vaihtelevaa.

Koen, että tämä on juuri minua varten ja saan itsekin paljon uutta tästä työstä.

– Poiminta Avacan henkilöstön perehdytyskyselyn vastauksista

Töihin meille?

Meiltä löytyy täyspäiväisiä sekä osa-aikaisia työntekijöitä. Joukkoomme toivotetaan tervetulleeksi myös kesä- ja muut sesonkityöntekijät.

Tarjoamme työntekijöillemme bonusjärjestelmän, laajan työterveyshuollon, jatkuvan koulutuksen, joustavat työajan järjestelyt sekä Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun.

Tutustu Avacan raikkaaseen ja iloiseen porukkaan sekä tapaamme työskennellä. Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus!

Odotamme uudelta avacalaiselta…

  • kielitaitoa (suomi, lisäksi englanti ja ruotsi)
  • paineensietokykyä kiireenkin keskellä
  • positiivista asennetta ja intoa oppia uutta

Sinun ei tarvitse olla valmis paketti tullessasi töihin meille! Panostamme työntekijöiden perehdytykseen, koulutukseen ja jatkuvaan coachaamiseen.

Avoimet työpaikat

Rekrytointi oli erittäin selkeä. Tiesin ensimmäisen yhteydenoton jälkeen, kuinka prosessi etenee. Haastattelut olivat myös erittäin mieluisia kokemuksia.

– Poiminta Avacan henkilöstön perehdytyskyselyn vastauksista
Töihin meille? Luvassa on asiakaspalvelua, kahvittelua, uuden oppimista ja kehittymistä.

Tutustu avacalaisiin

Minja Turpeinen, Oulu

Customer Service Agent

Työssäni palvelen useiden yritysten asiakkaita puhelimen välityksellä mm. ajanvarauksessa sekä ongelmatilanteissa.

Parasta työssäni Avacalla ovat monipuoliset ja vaihtelevat asiakasyritykset sekä uudet asiakastilanteet pitkin päivää. Joka päivä oppii jotain uutta ja aina voi kehittyä, mikä on innostavaa.

Työn luonne on myös sellainen, että se sopii hyvin myös opiskelun ohella tehtäväksi. Lisäksi kollegat auttavat ja tukevat tilanteessa kuin tilanteessa -yksin ei tarvitse jäädä.

Vapaa-aikani vietän joko salilla tai opiskelujen ääressä. Suuri intohimoni ovat luonnontieteet. Koska opiskelu on melko yksinäistä ja aikaa vievää, asiakaspalvelu tuo juuri sopivaa vastapainoa. Luova tekeminen, kuten käsityöt ovat myös lähellä sydäntäni, vaikka niille ei tällä hetkellä aikaa tarpeeksi löydykään.

Minja Turpeinen, Customer Service Agent

Työn luonne on myös sellainen, että se sopii hyvin myös opiskelun ohella tehtäväksi. Lisäksi kollegat auttavat ja tukevat tilanteessa kuin tilanteessa – yksin ei tarvitse jäädä.


Tiina Salo, Service Development Manager

Pääsen vaikuttamaan moniin asioihin ja näkemään oikeasti, kuinka prosesseja kehittämällä ja yhteen hiileen puhaltamalla saadaan tuloksia aikaan.  Se on todella palkitsevaa.

Tiina Salo, Turku

Service Development Manager ja Coaching-vastuu

Luotsaan Turussa timanttista 40-hengen asiakaspalvelutiimiä, ja kehityspäällikkönä vastaan myös palveluiden kehittämisestä ja varmistelen tavoitteiden täyttymistä.

Olen myös läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme suuntaan, jotta voimme kehittää toimintaamme jatkuvasti eteenpäin. Rooli on haastava mutta antaa paljon – tukena ja työkavereina minulla on mahtava jengi rautaisia alan osaajia.

Pidän siitä, että työni on monipuolista, joustavaa ja nopeatempoista. Pääsen vaikuttamaan moniin asioihin ja näkemään oikeasti, kuinka prosesseja kehittämällä ja yhteen hiileen puhaltamalla saadaan tuloksia aikaan.  Se on todella palkitsevaa.

Olen paljasjalkainen turkulainen ja vietettyäni 15 vuotta Ruotsissa palasin takaisin kotiseudulleni. Asun nyt Kaarinassa perheeni kanssa, johon kuuluu mieheni lisäksi 2 alle kouluikäistä poikaa.  

Rivitaloon muuttamisen myötä yllätin itsenikin ja innostuin pihahommista, siellä onkin nyt useampi projekti käynnissä. Liikunta on valitettavasti vähän jäänyt taka-alalle, kun lapsiperheen arki tuo riittävästi touhua työn lisäksi.


Salla Makkonen, Kuhmo

Customer Service Agent

Viralliselta titteliltäni olen Customer Service Agent, mutta toimin ”hybridisti” asiakaspalvelijan ja vaihteenhoitajan rooleissa. Olen ollut kohta viisi vuotta yrityksessä.

Asiakaspalvelussa pääsen enemmän auttamaan ja palvelemaan asiakkaita sekä teen muun muassa erilaisia ajanvarauksia yrityksestä riippuen. Vaihteenhoitajana välitän puhelut taholle, jossa asiakas saa asiansa eteenpäin.

Avacalla me pidetään toisistamme huolta ja tiimityöskentelymme on mahtavaa. Vaikka olisi etätyössä, ei tunne olevansa yksin.

Vapaa-ajallani liikun paljon ja pidän huolta omasta hyvinvoinnistani. Se edesauttaa mukavasti työssä jaksamista ja koska istun pitkiä aikoja koneella, tykkään lenkkeillä ja kuntoilla työn vastapainoksi. Katson myös paljon elokuvia ja kuuntelen päivittäin musiikkia.

Salla Makkonen, Customer Service Agent

Avacalla työskentelyssä parasta on työilmapiiri, työkaverit sekä työn monipuolisuus. Mikään päivä ei ole samanlainen.


Jaakko Ylitalo, Senior Operator

Näen roolini ”tukihahmona”, jota on helppoa lähestyä ja jolta työtoverit saavat aina kysyä apua, olipa kyse sitten asiakkuuksista, teknisistä ongelmista tai arjen murheista.

Jaakko Ylitalo, Oulu

Senior Operator

Työskentelen Oulun yksikössä vastaten muiden reippaiden agenttiemme tavoin asiakkaiden puheluihin, sähköposteihin sekä chat-pyyntöihin. Tämän ohella koulutan uusia innokkaita asiakaspalvelijoitamme asiakkuuksien saloihin sekä kokeneita ammattilaisiamme uusien asiakkuuksien haasteisiin.

Näen roolini ”tukihahmona”, jota on helppoa lähestyä ja jolta työtoverit saavat aina kysyä apua, olipa kyse sitten asiakkuuksista, teknisistä ongelmista tai arjen murheista. Toimin myös eräänlaisena ”välikätenä” vastaten asiakkuuksienhoidossa ilmenevien ongelmakohtien hiomisesta.

Parasta Avacalla työskentelyssä ovat ehdottomasti monipuoliset asiakastilanteet ja se, ettei yksikään päivä ole toisensa kaltainen. Et ikinä tiedä minkälaiseen tilanteeseen asiakkuuksien parissa törmäät!

Vapaa-aikani kuluu pääosin salilla, sillä harrastan fitness-urheilua. Kilpailen jälleen seuraavan kerran syksyllä Turussa Nordic Fitness Expossa! Tervetuloa kannustamaan Oulun kaveria lavalla. Lisäksi toimin oman yritykseni kautta yksilövalmentajana muille fitness-urheilijoille ja treenaajille.